Ismerd meg a Dobedu-t és
csökkentsd szoftvered betanítási idejét 50%-kal!

Mennyi időt veszítesz most szoftvered személyes betanításával? A Dobedu bizonyított videós oktatási rendszerének segítségével felére csökkenhet szoftvered betanítási ideje. Kérj online bemutatót!

„Kell, hogy legyen egy jobb módszer”

Mit ad szoftvered ügyfeleidnek?

Átlátható vállalatirányítást, jobb ügyfélszolgálatot, pontosabb vezetői információkat, gördülékenyebb folyamatokat, nagyobb kontrollt, könnyebb számlázást? Vagy egészen egyedi igényeket szolgálsz ki? Bármilyen is legyen szoftvered, ahhoz, hogy elnyerd ügyfeleid bizalmát, egy valamit biztosan adnod kell még: a gyors betanulás lehetőségét.

Felkészültél rá, hogy felváltsd a személyes oktatást?

A COVID-19 a szoftverek betanításának játékszabályait is átírta: a személyes oktatás háttérbe szorult, felértékelődtek a digitális módszerek. Világossá vált, hogy a személyes betanítás nemcsak nehezen kivitelezhető, de időigényes és költséges is. És mivel a felhasználók nem saját ütemükben haladnak, egyéni teljesítményük is nehezen mérhető.

Itt az idő szoftvered betanításának újratervezésére!

Szoftvered új képzési rendszere

A DOBEDU® cégre szabható, videó alapú oktatási rendszer, amellyel hatékonyan, egyszerűen és mérhetően tanítható be szoftvered.

Miért hatékony?

%

információátadás

A rövid, visszanézhető videókon alapuló kurzusokon mindenki ugyanolyan minőségű oktatást kap, miközben a saját ütemében tanulhat. Mindezt igen gyors beüzemelési idő mellett.

%

mérhetőség

Traffic Light mérési rendszerünkkel nyomon követhető a haladás, a tudás elérése tesztekkel ellenőrizhető. Ügyfeled statisztikákat kap a tananyag megtekintéséről, a felhasználói aktivitásról.

%

betanulási idő

A szoftvered oktatására fordított korábbi idő a videótréningekkel csökken, miközben az oktatás minősége és ügyfelei elégedettsége jelentősen nő. Az e-oktatás szoftvere értékét is növeli.

Hogyan működik?

1

1. Díjmentes online bemutató.

Egy esettanulmányon keresztül bemutatjuk, hogyan működik a videós rendszer, miért éri meg ebben gondolkodni. A beszélgetés során felteheted kérdéseidet, mindenről pontosan tájékoztatunk a menetrendtől az árakig.

2

2. Setup.

Ha a folytatás mellett döntesz, létrehozzuk a cégnév.dobedu.hu oldalon elérhető, zárt, felhőalapú, 100% biztonságos felületet. A platform saját arculatodat tükrözi, az oktatórendszert ügyfeleid így cégedhez kötik, érzik, hogy még többet adsz nekik, hosszú távon elköteleződnek.

3

3. Tananyagok elkészítése.

Módszertani támogatásunkkal rögzítitek a szoftver használatának bemutatását. A nyersanyagból közérthető, látványos, rövid, 3 perces oktatóvideókat készítünk, amelyeket feltöltünk a Dobedu rendszeredbe.

4

4. Start.

A felhasználóidnak nem kell külön megtanulniuk a rendszer használatát, csak belépnek a bejelentkezési nevükkel, jelszavukkal és máris látják a hozzájuk rendelt kurzusokat.

5

5. Dashboard

A felhasználói statisztikákból kiderül, ki melyik tananyagot nézte meg, hogyan halad. A Dobedu v-learning rendszerben minden mérhető, követhető, ezáltal fejleszthető.

Minden DOBEDU® oktatási rendszer sikere egy online konzultációval kezdődik.

Ügyfeleink véleménye

Kérj online bemutatót!

Képezz okosan: válts a hatékony, egyszerű, mérhető DOBEDU® videós oktatási rendszerre és csökkentsd szoftveredbetanítási idejét 50%-kal.

A díjmentes, kötelezettség nélküli online konzultáció során közelebbről is bemutatjuk az oktatási rendszert, és segítünk elképzelni, mire lenne képes a Dobedu cégedben.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Amit biztosan megkérdeznél

Mit érdemes még tudni a DOBEDU®-ról?

A DOBEDU® egy hazai fejlesztésű online képzési módszertan vállalatok részére, amely 2018-ban elnyerte a Magyar Minőség eOktatás díjat, 2019-ben pedig a MagyarBrands Pályázaton Innovatív Márka elismerést kapott. A v-learning rendszer számos területen bizonyított: a szoftverek mellett új munkatársak, termékek, folyamatok vagy éppen munkavédelmi ismeretek oktatásánál is.

Mi történik az online bemutató során?

Kollégánk felveszi a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és egyeztet egy mindkettőtöknek alkalmas időpontot. Az online konzultáción közelebbről is bemutatjuk a rendszert és választ adunk arra, hogyan segíthet a Dobedu szoftvered oktatási idejének csökkentésében. Minden információt megkapsz ahhoz, hogy eldöntsd, a személyes oktatás vagy a videós módszertan hatékonyabb céged számára. Az online konzultáció nem jár kötelezettséggel – dönteni ráérsz később.

Milyen szoftverekhez ajánlott a videós oktatási rendszer?

Gyakorlatilag bármilyenhez. Az elmúlt 5 évben készítettünk oktatási videókat vállalatirányítási és számlázószoftverhez épp úgy, mint felhőalapú informatikai megoldásokhoz, CRM-rendszerhez vagy éppen robotversenyhez. 

A videós oktatási rendszer bármilyen szoftver személyre szabott, online oktatására alkalmas – állíts bennünket kihívás elé!

Ki kezeli a későbbiekben a Dobedu oktatási rendszert?

A tananyagokat céged munkatársai kezelik, ehhez minden támogatást, jogosultságot megadunk. 

A felhasználókat (és az ő jogosultságaikat) azonban már a partnereid adják hozzá, így az ő ügyfeleikre hárul a betanulás felelőssége és saját kollégáik motiválása.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.